Balfolk lessen niveau 2:

De niveau 2 lessen in 2019 worden ook weer gegeven door Leo Visser en Marjolein Bente. Mensen die de niveau 1 cursus ergens gevolgd hebben of al meerdere dansinstructies en een paar workshops hebben meegedaan kunnen deze lessen mee doen. Om in te schrijven is geen vaste partner nodig, tijdens de lessen zal veel van partner en rol gewisseld worden.

Het lesblok begint op 6 februari en loopt door tot en met 24 april. De eerste twee lessen zijn gratis zodat je kunt zien of deze lessen iets voor jou zijn. Tijdens de proeflessen op 6 en 13 februari gaan we aan de gang met de Tovercirkel (Cercle) die we op verschillende manieren gaan dansen en we gaan aan de gang met variaties in koppeldansen. Op 20 februari start het lesblok echt. Tijdens deze lessen zullen we verder gaan met variaties in koppeldansen. In maart gaan we aan de gang met Bretonse dansen en in April behandelen we thema’s als “floorcraft” en “leiden en volgen” om daarna af te sluiten met de Wals.

De lessen zijn op woensdag avond om 21:30. De kosten voor de 10 lessen is 90 Euro.

Data voor deze cursus

In onderstaand overzicht vindt u het programma van het cursusaanbod en startdata.

Als er voor u geen geschikte dag en/of tijd tussen staat of u heeft een vraag, neem contact met ons op via (053) 750 34 07 / 06 - 41 99 35 31.

Dag Lestijd Vorm/Niveau Vanaf
Woensdag 21.45uur Gevorderden 19 september 2018